Onshore #1 Hvor Jeg hører til

1. February 2019 Off By lana88

 

 

 

 

Title: Hvor jeg hører til

Series: Onshore #1

Author: Katja Berger

Udgivelsesår: 2019

Sideantal: 268

Forlag: Tellerup

ISBN: 9788758834023

Finished Reading: Januar 2019

Genre: YA, Realism & Romance

Stars: 2

 

 

 

 

 

 

 

 

This is my personal review without spoilers of the actual plot.

 


 

„Jeg er bange for at dø.
Men jeg er mere bange for at leve.“

Hannah er vant til at være den usynlige pige der altid har lavet sine lektier og får topkarakterer i skolen. Pigen der ser Ryan Gosling-film hver lørdag aften og aldrig skændes med sine forældre. Pigen der har det fint med blot at være til.
Lige indtil Justin.
Justin ændrer alt for Hannah, men at blive set har en pris, og Hannah bliver kastet ned i sorgens og skyldfølelsens afgrund til et mørke hun ikke kan komme op af igen.
Lige indtil Chuck.
Chuck ser Hannah som hun er; ødelagt og opslugt af selvlede, men også levende og fuld af et begravet potentiale.
Det samme er Emily, Taylor og de andre unge Hannah lærer at kende på New Smyrna Beach, og i fællesskab knytter de bånd som ingen af dem ønsker, men de alle har brug for. Kan en enkelt sommer give Hannah livet tilbage? Kan en enkelt sommer lære hende at leve med skyldfølelsen over fortiden, eller er Hannahs historie forudbestemt af noget stærkere end hende selv?

 


 

The book is only available in Danish!

I didn’t like this book one bit. Usually I like what Katja Berger writes but this book wasn’t for me. My expectations may have been a little over the top but I ended up disappointed. There’s more than a few reasons for that! Most importantly, I didn’t find this book to be realistic at all. If I write too much about why that is, I’ll be spoiling some important things about the book, which I really don’t want. Read it and make up your own mind about it!

I didn’t connect with the main character as all. I didn’t feel any sympathy toward her because she didn’t feel like a real person in the first place. The other characters had me intrigued at a certain point but it faded out as the story progressed. I’m sad to say it but I don’t think I’ll be reading about the other three teens that Hannah got to know and whom are the respective lead characters in the following books in the series.

Language wise it was easy to read but the style didn’t seem like the authors regular writing style. Therefore, if I were you, I’d keep my expectations on a minimum in order to not, become disappointed.

It took me 4 days to finish this very short book and it ended up becoming a duty rather than an enjoyment.

If the character, Hannah, gets under your skin, I’m sure you’ll have a blast reading this book, but for me her traits as a character were lacking.