Ilttyv #3 Gennem Sløret

16. January 2019 Off By lana88

 

 

 

 

Title: Gennem Sløret

Series: Ilttyv #3

Author: Nicole Boyle Rødtnes

Udgivelsesår: 2016

Sideantal: 336

Forlag: Alvilda

ISBN: 978-8771059380

Finished Reading: Januar 2019

Genre: YA, fantasy & Dystopian

Stars: 5

 

 

 

 

 

 

 

 

This is my personal review without spoilers of the actual plot.

 


 

Et billede af Troy toner frem på infoskærmene. Synet sender is gennem mig. Han ser alt andet end rask ud. Han ryster over hele kroppen. Hans næse bløder, og han har fråde omkring munden og et vildt blik i øjnene.
”Hvad har de gjort ved ham?” hvisker jeg.
Landet har været i oprør, lige siden Troy kravlede op gennem sløret. Shay planlægger en revolution sammen med Marton. De vil fortælle alle, at der ikke er stråling under sløret. Imens holdes Troy fanget af Rådet, der vil gøre alt for at forhindre, at sandheden kommer frem.

 


 

This book is only available in Danish now, but I’m sure that all the English-speaking countries out there will get the pleasure of reading this someday.

 

That ending! I’m a little shocked with the ending. Last book in the series and it ended with a fucking bang! I’ve had such an amazing time reading about Troy and Shay and this peculiar dystopian world where fighting for survival is eminent.

The book is inclement, brutal and exciting, the ending is very befitting and I’m definitely going to read the entire series again someday.

I like how the development in plot and character come together so wonderfully in this book. The first and second had some plot holes here and there and it was nice how everything was explained in this.

A remarkable work, definitely recommendable!

Troy’s final chapter …………