Solo

20. November 2018 Off By lana88

 

 

 

 

Title: Solo

Author: Marié Wolfsbérg Oscilowski

Dansk Udgivelsesår: 2010

Sideantal: 133

Forlag: Høst & Søn

ISBN: 978-8763815864

Finished Reading: November 2018

Genre: YA, Realism & Romance

Stars: 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This is my personal review without spoilers of the actual plot.

 


 

Sorgen kan have mange ansigter, og for 16 årige Mys vedkommende er det afvisende og vredt, det ansigt, hun viser omverdenen. Hun undgår sin mor, hun hader skolen og deltager ikke i det sociale fællesskab. Hun nægter at tage stilling til tilvalgsfag, men da hendes lærer vælger for hende og lader det være musik, får My det virkelig svært. For der er sket noget i hendes familie. Noget, der gør mere end ondt, og som har fået hende til at fravælge musikken i sit liv. Lige indtil hun møder Tobias. Tobias vil My, og han giver ikke op så let. Mødet med Tobias ændrer Mys forhold til musik, og ender også med at forandre My

 


 

A very simple but important read. The language is easy to read and very alive and describing. This is an easy read because it’s easy to be wrapped up in the story about My. Both the plot and the characters are truly believable it all seem so real and has depth.

The story is very contemporary book of being a teenager getting to know yourself and dealing with difficult and confusing emotions.

I liked the book it was overall a very interesting read. I liked how it ended – I love a good ending!

The intended audience is Children and Young Adults; however, if you like a story about self-evolving this is going to be an awesome read for you.